Επιλέγοντας τον δικό σας Θάλαμο

Υπάρχουν 3 βασικά σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη:

Προσωπικό γούστο: Κάθε μοντέλο είναι κατασκευασμένο με υψηλή και μοντέρνα αισθητική. Εσείς αποφασίστε ποιο είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο σας αλλά και στην γενικότερη αισθητική του χώρου όπου θα εγκατασταθεί.

Διαθέσιμος χώρος:  Κάθε μοντέλο έχει τις δικές του προϋποθέσεις χώρου, βάσει των διαστάσεων του αλλά και άλλων λεπτομερειών (παροχή νερού, αποχέτευση, κλπ). Γι' αυτό και έχουμε στη διάθεση σας τις προδιαγραφές και τις τεχνικές λεπτομέρειες του τρόπου προετοιμασίας του δωματίου για να εγκαταστήσετε το προϊόν που έχετε επιλέξει.

Ο προϋπολογισμός σας: Τα ανοιχτά μοντέλα είναι φθηνότερα από τα κλειστά και τα μοντέλα 1 ατόμου είναι φθηνότερα από τα μοντέλα 2 ατόμων. Ωστόσο οι προϋποθέσεις και οι εργασίες εγκατάστασης για τον χώρο όπου θα μπει ένα ανοιχτό μοντέλο συχνά είναι πιο δαπανηρές από ένα από τα κλειστά συστήματα.

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε μόνο ένα σύστημα επίπλευσης, σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα μοντέλο αρκετά μεγάλο για ζευγάρια, ώστε να μπορούν να επιπλεύσουν μαζί, καθώς πάνω από το ήμισυ όλων των ανθρώπων που επιπλέουν για πρώτη φορά επιθυμούν να επιπλέουν με τον σύντροφό τους, ένα μικρότερο παιδί, έναν ηλικιωμένο γονέα ή έναν φίλο. Αυτά τα συστήματα είναι δημοφιλή στους νεαρούς φίλους της επίπλευσης. Αυτά, φυσικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από ένα άτομο μόνο του.

Εάν σχεδιάζετε να αγοράσετε 2 ή περισσότερα συστήματα επίπλευσης, σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε μια ποικιλία προϊόντων, καθώς θα διαπιστώσετε ότι οι πελάτες σας θα έχουν τις δικές τους προτιμήσεις.